Taitoa toimintaan -koulutus 3. - 6.10.2017 Lehmirannan lomakeskus, Salo

Taitoa toimintaan -koulutuksen tarkoituksena on antaa musiikkiin, kädentaitoihin ja liikuntaan liittyviä valmiita harjoituksia, uusia ideoita ja yhteisiä ajatuksia yhdistysten jäsenien iloksi ja hyödyksi. Taitoa toimintaan -koulutuksessa painotetaan musiikin esteettömyyden, kädentaitoihin liittyvän luovuuden ja liikunnallisen luustoterveyden edistämistä yhdistyksissä.

Kurssille osallistuminen ei vaadi erityisosaamista musiikista, kädentaidoista eikä liikunnasta. Riittää, että sinulla on intoa kehittää oman yhdistyksesi toimintaa joillakin, tai halutessasi kaikilla, edellä mainituilla osa-alueilla. Kurssilla esiteltävät harjoitteet ovat sovellettavissa moniin käyttötarkoituksiin ja myös yhdisteltävissä. Kurssilta saat ideoita yhdistystapaamisiin, yhdistyksen kerhoihin, palvelukotikänteihin ja jopa yhdistyksen yhteisille reissuille - "Linja-autossa ompi tunnelmaa!"

Kurssille mahtuu 30 osallistujaa. Kurssi on maksuton ja sisältää kurssiohjelman sekä majoituksen puolihoidolla (yksi lämmin ateria / pv.) kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on omakustanteinen (22€/vrk). 

Kouluttajat kurssilla:

Heini Siltainsuu / Eläkeliiton TunneMusiikki-toiminnan suunnittelija

Marika Sarha / Eläkeliiton ElämääKäsillä-hankkeen projektipäällikkö

Päivi Raittila / Eläkeliiton liikuntasuunnittelija

Riitta Birck / Eläkeliiton koulutussihteeri

 

Ilmoittaudu mukaan Elämää käsillätästä...